Inte medlem ? Gå med i ASIS

Studiebesök i Nordstan

17 oktober 2017 - 17 oktober 2017 Nordstand (samling Scandic hotell Europa)


Välkommen till ett studiebesök i Nordstan

Nordstan är fördelat på flera fastigheter som upptar totalt 317 000 m2. 70 000 m2 utgörs av butik- och restaurangyta och har runt 35 miljoner besökare varje år. Ungefär 6 000 personer arbetar i Nordstan, varje dag. Det centrala läget i kombination med storleken gör Nordstan till det självklara navet i Göteborgs citykärna och en viktig del av Göteborgsupplevelsen som lockar besökare från både Göteborg, Sverige och resten av världen.

Följ med oss när Stefan Rydholm säkerhetschef för Nordstan föreläser om säkerhetsarbetet i Nordstan och Oskar Olsson på Hufvudstaden pratar om butikssäkerhet i femmanhuset. Vi kommer även att få en visning både i övervakningscentralen samt i butiksmiljö.

Anmäl dig i god tid! Antal platser är begränsat – ”först till kvarn” gäller!

Varmt välkomna önskar programgruppen i Göteborg!

 
Daniel Fridfelt Johan Fridén
010 – 470 63 33 073-324 29 24
daniel.fridfelt@securitas.se

 

johan.friden@ifkgoteborg.se

 

Datum: 17:e oktober

Tid: 16.30-20.30

Plats: Scandic Europa

Anmälan eller frågor till: daniel.fridfelt@securitas.se eller johan.friden@ifkgoteborg.se

Uppge: Namn, företag, medlemsnummer och ev. certifiering

Avgift: Gratis för ASIS medlemmar*

* Utan kostnad för studentmedlemmar och för medlemmar som betalt Chapteravgift (500 kr) för år 2015. Medlemmar har även möjlighet att kostnadsfritt ta med sig en ny gäst som vid ett tillfälle får delta i en ordinarie valfri aktivitet anordnad av ASIS Sweden. Ange gästens kontaktuppgifter vid anmälan. Vänligen observera att fotografering kan förekomma. Om du inte vill att ditt namn eller bild publiceras på www.asis.se alternativt i deltagarlistan, meddela arrangören i samband med anmälan. Vid förhinder kom ihåg att avboka via arrangören så snart som möjligt så att någon annan kan få din plats.

 

Program

16.30      Samling Scandic Hotell Europa

17.00      Programgruppen.

17.05      Sponsor (Securitas)

17.10-18.45 Föreläsning

18.45-20.15 Fika och rundvandring gruppvis.

 

Securitas tryggar Nordstan

Med våra tre ledstjärnor ”Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet” har vi skyddat hem, arbete och samhälle i Sverige i 80 år. Tillsammans med kunder och branschorganisationer förbättrar vi hela tiden säkerheten i en värld där riskerna ständigt förändras, något som ställer allt större krav på det förebyggande säkerhetsarbetet.

Avancerad säkerhetsteknik och personell bevakning vävs samman till heltäckande lösningar där varje detalj och person uppfyller kraven på kvalitet och kompetens för att skapa trygghet och förebygga skador.

Securitas har fokus på trygghet dygnet runt. Trygghet, säkerhet och service är ledord för att göra Nordstan till en trygg och harmonisk mötesplats. I säkerhetslösningen för Nordstan ingår bland annat en ledningscentral inne i Nordstan, trygghetslarm, parkeringsservice och ordningsvakter.