Inte medlem ? Gå med i ASIS

Nytt år, ny styrelse och nya aktiviteter

 
Då kör vi igång ett nytt år för ASIS Sweden. Vi har som jag tidigare meddelat en ny styrelse som är på väg att komma på plats och bli varma i kläderna. Du kan läsa mer om vilka ASIS Sweden kollegor som numera axlar roller i vår styrelse, genom att klicka här.
 
Vår hemsida och information
Tyvärr slutade 2016 med att vår hemsida kraschade och eftersom det var jul och helgdagar tog det extra lång tid att få upp den i produktion igen. Nu är vi på bana, om än lite haltande och vi uppdaterar löpande om nya event och andra nyheter. Jag rekommenderar dig att också följa vår Linkedin grupp som vi alltid håller uppdaterad när något är på gång.
 
Förnyat medlemskap för 2017
Det är dags att förnya ditt medlemskap i ASIS International och ASIS Sweden. Du bör ha erhållit en faktura i din e-postlåda. Om inte är du välkommen att kontakta membership@asis.se så att du inte missar några event.
 
ASIS Europa konferens i Milano
Jag vill verkligen passa på att påminna dig om ASIS Europa konferens i Milano 29-31/3 som har ett helt nytt upplägg med utbildningar och mycket annat, läs mer och anmäl dig redan idag.
Det finns flera ännu bättre rabatter för dig på registreringsavgiften om du anmäler dig före 2/2.
 
Missa inte säsongens första eventkvällar med seminarium 2/2 i Stockholm och 23/2 i Göteborg
Göteborg – Säsongsstart med seminarium och pubkväll
Stockholm – Säkerhetspolitik, Trump och Internationella Relationer
 
 
Är du nyfiken på vårt arbete och vill bidra eller ställa frågor är du alltid välkommen att kontakta mig eller någon av mina styrelsekollegor.
 
Jag hoppas att vi ses på ett ASIS Sweden event framöver.
 
Peter Claeson
Chapter Chair