Skip to main content

ASIS inblick – Tystnadskulturen inom Polisen

thu16sep16:30thu18:30ASIS inblick – Tystnadskulturen inom Polisen

Event Details

Den 16 september är det dags för den första av ASIS Inblick event, ett koncept där ett intressant ämne eller person tar plats och vi får ta del av en unik inblick. Vid detta tillfälle får vi möjlighet att lyssna till Kerstin Dejemyr (f.d. polis) som kommer att ge en fördjupad och berörande inblick i polisens tystnadskultur.

Kerstin Dejemyr arbetade som polis mellan 1992 och 2019. Hon var en av initiativtagarna till polisens metoo-uppror #nödvärn. Efter att hon lämnat polisen skrev hon tillsammans med Lisa Bjurwald en bok med flera hundra vittnesmål om trakasserier och övergrepp inom polismyndigheten. Idag projektleder hon ett utbildningsprogram för att minska våld och skapa beteendeförändring, och stärka jämställdheten för individer och verksamheter ur ett kulturellt perspektiv.

Det här vill du inte missa! Detta är ett perfekt tillfälle att öka din förståelse för hur du på individnivå kan förändra både samhället och kulturen på din arbetsplats genom att ta del av en unik inblick i polisens arbetskultur.

Det kommer under eventet finnas möjlighet att ställa frågor och föra dialog.

När: Torsdag 16 september

Tid: 16.30-18.30

Var: Digitalt via Teams (länk skickas ut efter anmälan)

Anmälan: program@asis.se

OSA: Senast den 14/9

Hälsningar,

ASIS Styrelse

more

Time

16 September, 2021 16:30 - 18:30(GMT+02:00)

Location

Microsoft teams

Other Events

Microsoft teams