Skip to main content

Studiebesök på Östra sjukhuset

thu18oct16:30thu20:00Studiebesök på Östra sjukhusetFöreläsniung om säkerhetsarbetet på sjukhuset och studiebesök

Event Details

Välkommen till ett studiebesök på Östra sjukhuset!

Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) är Sveriges största sjukhus och ett av de större i norra Europa. SU har ca 1 950 vårdplatser fördelade på 120 avdelningar och verksamheten har en omsättning på runt 9,5 miljarder kronor per år. Sjukhuset bildades den 1 januari 1997 när akutsjukhusen Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset och Mölndals sjukhus slogs ihop. Sedan 1 januari 1999 är SU en del av Västra Götalandsregionen.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har cirka 17 000 anställda och har verksamhet på fem platser i Göteborg och Mölndal: Sahlgrenska sjukhuset, Mölndals sjukhus, Östra sjukhuset, Högsbo sjukhus och Rågården.

Med tanke på den komplexa miljön som råder runt akuten på Östra sjukhuset med beroende klinik, kvinnoklinik, barnsjukhus mm så har man fått anpassa sin arbetsmiljö för att kunna ta emot alla sorters patienter. Man har även stadens enda klara mottagnings och saneringshall för kemolyckor sedan 3 år tillbaka.

Kom och lyssna på Säkerhetschef Peter Alverman som kommer att föreläsa om säkerhetsarbetet på sjukhuset och följ sedan med oss och ta en titt på akutintaget tillsmannans med östra akutens säkerhetskoordinator Magnus Belfrage för att se hur man tagits sig an arbetet med att möta sina besökare på bästa sätt för samtliga parter.

Anmäl dig i god tid! Antal platser är begränsat – ”först till kvarn” gäller!

Varmt välkomna önskar programgruppen i Göteborg!

Daniel Fridfelt

daniel.fridfelt@hotmail.com

Johan Fridén

johan.friden@ifkgoteborg.se

  073-324 29 24

Datum: 18:e oktober

Tid: 16.30-20.00

Plats: Östra sjukhuset

Anmälan eller frågor till: daniel.fridfelt@hotmail.com eller johan.friden@ifkgoteborg.se

Uppge: Namn, företag, medlemsnummer och ev. certifiering

Avgift: Gratis för ASIS medlemmar*

* Utan kostnad för studentmedlemmar och för medlemmar som betalt Chapteravgift (500 kr) för år 2015. Medlemmar har även möjlighet att kostnadsfritt ta med sig en ny gäst som vid ett tillfälle får delta i en ordinarie valfri aktivitet anordnad av ASIS Sweden. Ange gästens kontaktuppgifter vid anmälan. Vänligen observera att fotografering kan förekomma. Om du inte vill att ditt namn eller bild publiceras på www.asis.se alternativt i deltagarlistan, meddela arrangören i samband med anmälan. Vid förhinder kom ihåg att avboka via arrangören så snart som möjligt så att någon annan kan få din plats.

Program

16.30 Samling Östra sjukhusets huvudentré

17.00 Programgruppen

17.05-18.30 Föreläsning

18.30-20.00 Fika och rundvandring gruppvis.

Vägbeskrivning:

Rondvägen 3, 416 50 Göteborg

more

Time

18 oktober, 2018 16:30 - 20:00(GMT+00:00)

Location

Östra sjukhuset

Rondvägen 3, 416 50

Other Events

Östra sjukhuset

Get Directions