Bli medlem

Du behöver vara medlem i ASIS International innan du kan bli medlem vårt Svenska chapter. För att bli medlem i ASIS International behöver du skapa en profil (ASIS membership application) och därefter logga in och slutföra medlemsansökan samt betala den internationella medlemsavgiften med kreditkort.

Vi får vår medlemsinformation från ASIS International för våra Svenska chapter medlemmar som vi använder för att validera medlemsnummer möjliggöra utskick med brev eller e-post. Det är därför viktigt att du håller din profil uppdaterad på www.asisonline.org.

För att bli medlem i vårt Svenska chapter ska du mejla membership@asis.se och ange att ditt ASIS International medlems ID-nummer och ange din fakturaadress. Då kommer vi skicka en faktura på 500 kr till dig på den svenska medlemsavgiften. Du kan även direkt betala din medlemsavgift till ASIS Sverige BG 5746-9595 och ange 2018-medlemsnummer-efternamn.

Ingen moms utgår på någon av fakturorna.

 

Förnya ditt medlemskap

För kommande år så kommer vi skicka ut en faktura för både medlemsavgiften i ASIS International (för närvarande ca 1950 kr för en vanlig medlem) och den svenska chapter avgiften på 500 kr, totalt 2450 kr. Om du redan skulle ha betalat medlemsavgiften i ASIS International för kommande år så ska du mejla membership@asis.se för att få en ny faktura på enbart den svenska chapter avgiften på 500 kr.

Du kan även direkt betala din medlemsavgift till ASIS Sverige BG 5746-9595 och ange 2018-medlemsnummer-efternamn.

Ingen moms utgår på någon av fakturorna.